fbpx

Prijs De Heeren van Aemstel Band

€ 4950,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over De Heeren van Aemstel Band

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

De Heeren van Aemstel Band boeken of De Heeren van Aemstel Band inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie De Heeren van Aemstel Band

De Heeren van Aemstel Band is opgezet door een groep van muzikanten die elk al meerdere malen met diverse bands opgetreden hebben in De Heeren van Aemstel. De moederhaard van diverse bands is zo aangevuld met een die haar naam draagt. Enkele malen per jaar nodigen deze muzikanten hun vrienden uit om een spectaculaire avond te hebben op dit podium in hartje Amsterdam.

De formatie is nu ook buiten deze locatie te boeken waarbij het ultieme bandpodium gevoel natuurlijk meereist. Onze Friends zijn onder andere: Barbara (Straathof), Floortje Smit, Job Bovelander, Jaap Reesema (X-factor), Erik Mesie (Toontje Lager), Lois Lane, Leonie Meijer (The Voice), Alides Hidding (Time Bandits), Manuela Kemp, Roberto Jacketti, CPG, Joost Marsman (Is ook Schitterend), Stanley Burleson, Babette van Veen etc.

De huisband van De Heeren van Aemstel is met of zonder Friends een garantie voor een geslaagd feest. De veelzijdigheid van de artiesten gekoppeld aan Nederpop repertoire, aangevuld met uitstapjes naar de grote internationale knallers maakt dat elk feest een festijn wordt.

 

De Heeren van Aemstel boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast De Heeren van Aemstel Band een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht