fbpx

Prijs De Esperando’s

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over De Esperando’s

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  De Esperando’s boeken of De Esperando’s inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie De Esperando’s

  De Esperando’s zijn inmiddels een begrip geworden. De band is al in 1975 begonnen als schoolband. Na verschillende samenstellingen treden Herman Kaijser en Bert Bieze al enige tijd op als duo. De Esperando’s zijn “Hot”. Zo traden ze op tijdens het Boerenrock festival en het Mega Piraten Festival in Borger.

  Gegarandeerd feest!
  De Esperando’s is dé feestband voor elke feesttent of welk gezellig groot of klein feest dan ook. De mannen staan bekend om hun humor en hun enthousiasme en weten binnen no time de juiste sfeer te creëren!. Een avondje Esperando’s betekent; gegarandeerd feesten! Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt met special effects, en een te gekke lichtshow.

  Complete show voor 20 tot 2500 personen
  Een feest met de Esperando’s is altijd compleet verzorgd. We nemen voldoende licht en geluid mee en zorgen op die manier voor het ultieme feest.
  Een artiest geboekt? Geen probleem in overleg kan deze altijd gebruik maken van onze installatie.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast De Esperando’s een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht