fbpx

Prijs De Dikdakkers

€ 1795,-excl. BTW

diverse kindershows
€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over De Dikdakkers

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  De Dikdakkers boeken of De Dikdakkers inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie De Dikdakkers

  De D!kdakkers boeken?

  Het feestduo de D!kdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied““Hobbelpaard““Dikdakkersdans”, ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers. Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is stilstaan voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

  Naast het normale optreden zijn er ook verschillende kindershows te boeken.

  COWBOYS & INDIANEN KIDZ SHOW

  In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Ze zijn echter niet de enige die de schat willen hebben… De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben. Het avontuur leidt langs alle hits die de D!kdakkers hebben uitgebracht.

  Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat. Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes.

  SNAPPIE KIDZ SHOW

  In deze interactieve kindershow nemen de D!kdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de D!kdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de trip komen ze in contact met een oude bekende…..Snappie de krokodil.

  Uiteraard ontbreekt het in deze show niet aan de hits van de D!kdakkers. Ze worden bijgestaan door twee charmante danseressen gekleed in een speciaal ontworpen maar vooral toepasselijke outfit. Zing, spring en dans mee met de D!kdakkers in deze interactieve Snappie Kidz Show!

  REN JE ROT SHOW

  Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo de Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden al kinderen richting drie verschillende antwoorden op een vraag. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen en juist door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie te lanceren.

  Naast een groepsuitje is het ook een geschikt evenement voor dorpsfeesten, scholen etc. De grote hits van de D!kdakkers zullen in deze show zeker niet ontbreken. Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?

  PEPERNOTENFEEST

  In de sinterklaasperiode brengen de D!kdakkers een vrolijke kindershow met als thema de “Pepernoot”. De show heet dan ook de “Pepernotenshow”. Deze vrolijke show waarin de D!kdakkers natuurlijk al hun hits zingen is ideaal voor elke Sinterklaasfeest.

  De D!kdakkers boeken doet u exclusief bij Lukassen Produkties

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast De Dikdakkers een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht