fbpx

Prijs De Coronas

€ 5950,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over De Coronas

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  De Coronas boeken of De Coronas inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie De Coronas

  Rock ‘n’ roll animals, souldivo’s, jazzgiganten en ware koningen van de smartlap. De Coronas zijn het allemaal en hebben het helemaal. Zes rasmuzikanten die altijd de juiste snaar weten te raken. De Coronas zijn niet alleen thuis in alle stijlen, shows van deze muzikale alleskunners hebben ook een hoog cabaret-gehalte : Stand- up Pop.

  De Coronas speelt veel op verzoek, op uw verzoek welteverstaan. Als u uw muzikale wens kenbaar maakt, zet de band het nummer onherroepelijk in.

  De wereld draait door / Vancouver.

  De Coronas waren al eens te zien bij ‘De wereld draait door’, waar ze onder andere ‘ode aan Mark Tuitert’ speelden, een nummer dat spontaan ontstond in Vancouver, nadat Tuitert verrassend goud won op de 1500 meter. In Vancouver speelden de Corona’s in het Holland Heineken House, waar ze avond aan avond deelde in de vreugde en het verdriet van de Nederlandse olympische sporters en hun fans.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast De Coronas een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht