fbpx

Prijs Dave Roelvink

€ 2000,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Dave Roelvink

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Dave Roelvink boeken of Dave Roelvink inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Dave Roelvink

  Dave Roelvink, geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam en de zoon van zanger Dries Roelvink, is sinds zijn eigen real live soap ‘De Roelvinkjes’ uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende personen van het jaar.  Dave lanceerde samen met zijn vader Dries Roelvink de titelsong van ‘De Roelvinkjes’, genaamd ‘Samen Door Het Leven’.

  Dave Roelvink heeft al eerder deelgenomen aan televisieprogramma’s zoals: Sterren Springen, Fort Boyard en Welkom bij de Kamara’s. Ook stond hij op 16 jarige leeftijd ingeschreven bij een toonaangevend modellenbureau. Hij deed vele shoots in grote steden als Kaapstad, Milaan en Londen. Door het succes van het modellenwerk blijft Dave niet onopgemerkt.

  Medio 2014 raakt Dave in opspraak, waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van dat jaar. Ondanks deze enigszins negatieve publiciteit, groeit de populariteit rondom Dave enorm.

  Momenteel  richt Dave Roelvink zich op zijn DJ carrière. Hij is inmiddels een veelgevraagde DJ en menig vrouwelijke fan heeft een poster van Dave boven het bed hangen. Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic. In 2015 heeft hij samen met zijn mc ruim 200 optredens op zijn naam staan.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Dave Roelvink een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht