fbpx

Prijs Dario

€ 1295,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Dario

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Dario boeken of Dario inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Dario

  Dario werd geboren op 30 december 1963 en begon te zingen op zijn 21e jaar. In het jaar 1996 begon Dario met beats onder bestaande nummers te zetten. Het eerste nummer waar dit mee gebeurde was ‘Zij gelooft in mij’ en al snel volgde het nummer ‘de Clown’. Dit werd een groot succes en maar liefst 2 albums wist Dario vol te zingen met covers in een nieuw jasje. Een nieuw tijdperk van Apres Ski was geboren!

  Na een aantal jaren zulke nummers te hebben gezongen werd het tijd voor iets anders. Na zijn real life soap bij SBS6 ging Dario in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Dit was het begin van een nieuw tijdperk met eigen nummers als ‘Je hoeft me niet te zeggen’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’. Inmiddels heeft Dario al 5 albums, 3 dvd’s en vele singles uitgebracht.

  In 2010 gaf Dario een concert in Claus Event Center te Hoofddorp ter gelegenheid van zijn 25 jaar artiest zijn. In al deze jaren heeft Dario vele duets gezongen met artiesten als Imca Marin, George Baker, Jan Vayne, Suger Lee Hooper en Deff Rhymz.

  Tijdens de opnamen van ‘Meeuwis en de Mol maken vrienden’, welke uitgezonden is op 12 november 2014, kwam het idee van Guus Meeuwis om Dario een nummer van zijn repertoire te laten opnemen met de titel ‘Ik ook van Jou’. Dit nieuwe nummer zal begin januari uitkomen en is weer ouderwets omgebouwd tot een Dario nummer. Ook werkt Dario op dit moment aan zijn nieuwe album, welke medio 2015 zal uitkomen. Dit album zal wederom vol staan met allemaal gezellige meezingers.

  Bovendien zal Dario volgend jaar 30 jaar in het vak zitten. Dit zal rond oktober 2015 grootst gevierd worden met een concert in Amsterdam.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Dario een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht