fbpx

Prijs Daredevils

€ 4750,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Daredevils

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Daredevils boeken of Daredevils inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Daredevils

  Het nieuwe sterrenteam onder de coverband sensaties heet DAREDEVILS. Door hun absurde muzikaliteit en oneindige creativiteit vuren de boys van Daredevils een vernieuwend repertoire aan hits op je af een in uitputtende mix! Denk aan Mash-ups van tien minuten met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang drinken en meeschreeuwen! Je kunt Daredevils kennen van de vele optredens in feesttenten en poppodia, maar ook van hun succesvolle deelname aan The Voice of Holland, waarbij ze de jury compleet omver bliezen! Daredevils boeken? Wij verzorgen de boekingen van Daredevils , neem vrijblijvend contact op bij vragen, wij helpen je graag!

  Daredevils boeken? Daredevils inhuren?
  Voor meer informatie en beschikbaarheid van Daredevils neem contact met ons op: 024-3232714

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Daredevils een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht