fbpx

Prijs Danny Froger

€ 1795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Danny Froger

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Danny Froger boeken of Danny Froger inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Danny Froger

  Muziek is Danny Froger met de paplepel ingegoten, hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen de in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! Daarna ging het snel. Danny deed steeds meer gastoptredens in de shows van zijn vader en tijdens de theatertour van René in 2008 raakte Danny echt op dreef. Hij zong live met de band en werd steeds zelfverzekerder. Klaar om op eigen benen te staan!

  Advies of hulp nodig?
  Wij helpen je graag met al je vragen over Danny Froger, neem vrijblijvend contact met ons op!

  Danny is tegenwoordig veel te zien en horen in Cafe Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast treedt hij natuurlijk in het hele land op met zijn feestelijk repertoire. Deze zomer maakt Danny zijn debuut als presentator van het SBS programma Nederland Muziekland. Danny Froger weet als geen ander hoe hij het publiek een onvergetelijke avond moet bezorgen met een repertoire dat hij moeiteloos kan aanpassen en dat uit volle borst meegezongen zal worden.

   

  Danny Froger boeken? Danny Froger inhuren?
  Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Froger neem contact met ons op: 024-3232714

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Danny Froger een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht