fbpx

Prijs Danilo

€ 795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Danilo

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Danilo boeken of Danilo inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Danilo

Danilo (The Voice of Holland) boeken

Danilo (22 juli 1997) is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk bekende artiest met een drukke agenda en optredens door heel Nederland.

Bij het RTL programma “The Voice Of Holland” heeft Danilo aan het grote publiek laten zien dat hij een top artiest is met een geweldig fijne stem. Onder leiding van coach Lil’ Kleine overleefde hij ronde na ronde en haalde hij de live shows waar meer dan een miljoen mensen Danilo zullen gaan zien. Marco Borsato complimenteerde hem al en noemde hem de nieuwe generatie Nederlandstalige zanger.

Zingen is Danilo zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen.

Danilo boeken doe je bij Lukassen Produkties

Naast zijn eigen nummers zingt Danilo covers van o.a. Jan Smit, Andre Hazes, Wesly Bronkhorst en Tino Martin. Zo kan en zal hij voor ieder evenement, in overleg met de opdrachtgever, het juiste repertoire samenstellen van modern uptempo tot meeslepende meezingers

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Danilo een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht