fbpx

Prijs Da Vinci

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Da Vinci

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Da Vinci boeken of Da Vinci inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Da Vinci

  Zoals de grootmeester zelf zijn penselen ter hand nam om zijn doeken op te sieren, kleurt Da Vinci uw feest of evenement. Samen met deze professionele band, gedragen door 5 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, die alle jaren podiumervaring op één hoop hebben gegooid, zult u uw bruiloft, bedrijfsfeest, feesttent of evenement beleven vol muzikale hoogtepunten. Nadat in 2012 de band een stevige herformering heeft ondergaan heeft de band haar positie op de amusementsmarkt zo mogelijk nog verstevigd. Dat noemen we nou met de tijd meegaan… Want de band weet dat stilstand hetzelfde betekent als achteruitgang.

  Dit wordt geïllustreerd door de grote rol die de band sindsdien op verschillende grote evenementen speelde. Da Vinci presenteert een voortdurend vernieuwende frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers. Of het nu om de Seventies gaat, het Nederlandstalige lied, feestmuziek, Trance/Dance of stevige Rock, Da Vinci is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid zorgvuldig uitkiezen.

  U zult zich geen moment vervelen! Een prettig op uw feest afgestemd repertoire en geluidsvolume, 5-stemmige zang, en wisseling van instrumenten laten het podium tot leven komen!

  Kortom: Ook de vernieuwde Da Vinci straalt niet, het spat van het podium!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Da Vinci een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht