fbpx

Prijs Crystal Dream

€ 3350,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Crystal Dream

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Crystal Dream boeken of Crystal Dream inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Crystal Dream

Crystal Dream plays U2 neemt je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Dit muzikale eerbetoon wordt uitgevoerd door de Nederlandse band Crystal Dream. Deze goed geoliede machine bestaat uit vier muzikanten die de herkenbare U2-sound en het gevoel op fantastische wijze weergeven met passie en energie. De vier leden doen dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijven dicht bij zichzelf en zetten daarmee een unieke show neer. Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.  

Na de première in 2005 heeft Crystal Dream plays U2 met succes langs de Nederlandse zalen en diverse festivals getourd. Sindsdien is de U2 Tribute een nieuw wapenfeit voor de band die al jaren tot de top in het live-circuit behoort. De band is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde en best gewaardeerde U2 Tribute bands van Nederland en zorgt regelmatig voor uitverkochte concerten. Crystal Dream is een band die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. De band kan rocken, maar wel met gevoel en warmte en zorgt voor een energieke live-ervaring.

Crystal Dream plays U2 is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.

Frits Spits Radio 2 tipt luisteraar

In het programma Tijd voor twee is Frits Spits zeer enthousiast over een goed alternatief voor de uitverkochte 360° concerten van U2 in de Amsterdamse Arena. Frits Spits tipt de luisteraar die avond naar de vierdaagse feesten (Plein ’44) in Nijmegen te gaan naar de enige echte U2 coverband…

Recensie MOM-Fest. Erp. (Br.)

De grote afsluiter van de avond is Crystal Dream, een U2 coverband. Het is druk want er zijn veel U2 fans in de zaal te vinden. De nog jonge bandleden van Crystal Dream laten al snel zien dat ze de essentie van U2 hebben begrepen en spelen hit na hit zowat feilloos na. Een kwalitatief goede coverband die onthouden kan worden!

Recensie U2 fanclubdag in Stairway to Heaven Utrecht

Crystal Dream plays U2 staat hoog aangeschreven bij de Nederlandse U2 fanclub en de die-hard U2 fans in Nederland. Op uitnodiging van de Nederlandse U2 Fanclub speelt Crystal Dream haar show tijdens de U2 fanclubdag in Stairway to Heaven in Utrecht.

Terwijl een introtape zijn werk doet, verzamelen ruim 450 fans zich voor het podium van de hoofdact Crystal Dream plays U2. Vanaf dat moment staat de tent op z’n kop. Crystal Dream speelt de sterren van de ‘Heaven’. Zanger Marcel, die bij de meeste fans in het publiek al een snaar raakt door Bono juist niet te imiteren, krijgt de zaal plat als hij samen met de jongste U2 fan een duet zingt. Het optreden zit vol dynamiek en gevoel. Met de juiste gitaar-licks, strakke drum- en basspartijen kan Crystal Dream plays U2 tot de beste U2-coverband van Nederland worden gerekend…

Rues en Marcel op release ‘No Line On The Horizon’ Nederlandse U2 Fanclubdag

In 2009 verschijnt het nieuwe album ‘No Line On The Horizon’ en worden Rues en Marcel opnieuw gevraagd voor de U2 Fanclubdag. Ruim drie kwartier is het duo in staat om een volle P60 in Amstelveen te boeien en het publiek voor zich te winnen met enkel U2 songs in een akoestische setting. De kritieken zijn wederom lovend en Crystal Dream domineert dat jaar het Nederlandse livecircuit met haar U2 show.

Filmpremière Anton Corbijn’s The American

Tijdens de première van Anton Corbijn’s nieuwste film ‘The American’ speelt Crystal Dream o.a. het nummer ‘Running To Stand Still’ van U2 en ‘Window Of My Eyes’ van Cuby & The Blizzards. Ook hier veel U2 liefhebbers met na afloop van het optreden positieve geluiden van de aanwezige genodigden. Anton Corbijn verzorgt al jaren het artwork van U2. De platenhoezen van o.a. The Joshua Tree, Rattle & Hum, Achtung Baby, POP en een aantal videoclips zijn beeldbepalend geweest voor de Ierse rockband.

Crystal Dream Plays U2 naast rockgiganten Anouk, Kim Wilde & ELO op Retropop 2011

Juni 2011 is Crystal Dream te zien op de C1000 Suprisestage tijdens het Retropop Festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Rond de klok van 16.00 begint de band aan haar U2 show voor een bomvolle tent. Het is een regenachtige dag, maar tijdens ‘Where the streets have no name’ breekt het zonnetje door en staat het publiek tot buiten de tent. Het evenement is met 12.000 bezoekers dik uitverkocht.

Overige acts tijdens Retropop zijn o.a. Kim Wilde, ELO, Het Goede Doel, His Wild Romance en The Doors Tribute. Anouk is de afsluiter tijdens de 10e jubileum editie van Retropop.

Recensie Daklozenparty Silvolde

Vrijdagavond, tropisch was het, zwoel, swingend en dorstig. Super muziek hebben we gehoord en gezien. Maar absoluut en ongekend hoogtepunt was de U2-set van Crystal Dream. Fantastisch, in beeld en geluid. Een multi-media spektakel van on-Nederlandse allure. Met ruim 4000 bezoekers een uitverkocht huis en een geweldige sfeer met kippenvelmomenten…

Line up

Zang: Marcel Geven
Gitaar: Gerwin Ruesink
Bas: Nathan Meinen
Drums: Joost Janssen

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Crystal Dream een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht