fbpx

Prijs Cooldown Cafe

€ 1795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Cooldown Cafe

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Cooldown Cafe boeken of Cooldown Cafe inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Cooldown Cafe

  Het begon allemaal in november 2000 . De eigenaar van de Cooldown cafés was een paar dagen in Duitsland , en hoorde daar het meezingen door alle Duitsers, met HEEEEY BABYYY, uh ….ah… En hij dacht, hè als de Duitsers zo uit hun dak gaan met deze plaat , gaan wij het in Nederland ook eens proberen.
  Het nummer werd gemaakt de Duitse tekst werd vervangen door een Nederlandse tekst maar toen nog de mensen om het uit te voeren.
  Dit moesten de barkeepers worden van The Cooldown Café, dus….een bus huren , en met een groep barkeepers de studio in.

  Zo gezegd zo gedaan de plaat werd opgenomen, en het nummer werd met grote spoed uitgebracht. Eerst heel voorzichtig de top 100 in op 91. Toen kwam de opmars mede door de enorme steun van Rob Stenders kwamen al snel de reacties op het nummer.

  Dit was ook te merken aan het stijgen van de plaat, want van de 90 ging hij naar de 80, 60, 40 en toen top 10! Dat de plaat zo populair ging worden, had de groep nooit verwacht. Toen hij op nummer 3 kwam in de top 100, ook nog eens de top 40 in ging, en overal gedraaid werd in de cafés en zelfs bij iedere voetbal wedstrijd door het publiek gezongen werd, werd het duidelijk: dit is een super hit! Eentje die je over 5 jaar nog zingt.

  Dat de The Cooldown Café in deze formatie nog lang verder zal gaan moge duidelijk zijn want, nog steeds iedere maand en ieder weekend staan ze overal in het land. Inmiddels heeft de groep al honderden optredens achter de rug en is het eind nog lang niet in zicht! Met veel optredens niet alleen in het binnenland maar ook in hetbuitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

  Na het vertrek van de leadzanger werd na vele audities een nieuwe leadzanger aangetrokken, in de vorm van Chris. Chris is 24 jaar, schrijft zelf liedjes, en vindt het heerlijk om ook gitaar te spelen. De nieuwe zanger is een grote een aanwinst voor de groep! Frank, Chris, Angela en Masha zijn momenteel druk aan het repeteren voor de nieuwe show die helemaal super wordt.

  The Cooldown Café werkt ook samen met velen artiesten. Zo werd de vrolijke plaat ‘Met z’n alle’ geschreven met Henny Huisman. Met Gerard Joling werd het nummer ‘The lion sleeps tonight’ geschreven. Ook Piet Paulisma werd ingeschakeld voor het nummer ‘Zomer’.

  In 2009 scoorde The Cooldown Café in samenwerking met de zanger van The Short de hit ‘Comment ca va’. Dit nummer bezorgde de groep een notering in de top 30. In 2010 werd er een remake gemaakt van het nummer ‘Polonaise Hollandaise’. Anno 2012 heeft de groep twee nieuwe nummer uitgebracht genaamd ‘Balada De Cooldown’ en ‘Kleine Jodeljongen’.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Cooldown Cafe een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht