fbpx

Prijs Classic Rock Show

€ 4995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Classic Rock Show

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Classic Rock Show boeken of Classic Rock Show inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Classic Rock Show

  De bakermat van de moderne rockmuziek ligt feitelijk in de eind jaren “70 en jaren “80. Vele rockklassiekers, waar jong én oud nu nog steeds enthousiast van wordt, stammen uit die tijd.

  En wat is er mooier voor dit jonge én oudere publiek dan al deze fantastische rocksongs in concertuitvoering voorgeschoteld te krijgen door 9 professionele, virtuoze muzikanten die tevens hun muzikale roots terugvinden in deze muziek.

  Vul dit vervolgens in met een indrukwekkende lichtshow en een perfecte hifi “wall of sound”, en …klaar !…

   

  De “ClassicRockShow”.

   

  Bekende gezichten uit de bekendste coverbands van de afgelopen 15 jaar hebben begin 2011 de handen ineen geslagen en elkaar gevonden in deze sublieme Classic Rock Show. Vul dit aan met 3 professionele strijkers, en je hebt DE unieke formule voor een show die zijn gelijke niet kent.

  Uit een lange lijst van rockklassiekers selecteerden zij de allerbeste songs. Bij het samenstellen van het repertoire bleek al snel dat er wel bijna drie volledige repertoirevullingen gecreëerd konden worden met al deze klassiekers. Er ligt dus nog genoeg “op de plank”  voor verdere variatie in het repertoire in de toekomst.

  In een boeiende en vloeiende performance waan je je op het ene moment bij een liveconcert van Foreigner of Toto en het ander moment bij Van Halen of Marillion.

  Je zult oren en ogen tekort komen bij Classic Rock Show! Prachtige klassiekers, vette rocktracks en diverse gevarieerde medleys zorgen voor veel, héél veel, opzwepende, meeslepende, sensationele en herkenbare momenten.

  ClassicRockShow is een belevenis van ruim 150 minuten die je moet meemaken, en die je graag daarna nóg wel een keer wilt meemaken.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Classic Rock Show een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht