fbpx

Prijs Chris Zegers

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Chris Zegers

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Chris Zegers boeken of Chris Zegers inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Chris Zegers

Chris Zegers is acteur, presentator en muzikant. Hij speelde onder andere een belangrijke rol in de speelfilm Lotus, die werd genomineerd voor twee Gouden Kalveren. Chris is ook één van de presentatoren van het BNN-programma 3 Op Reis.

Chris maakte zijn acteerdebuut met een rol in de VARA televisieserie Oppassen. Hij speelde een rol in All Stars – De Serie en speelde ook in de veelgeprezen serie Van God Los. Daarnaast speelde hij vaste rollen in populaire series als Onderweg naar Morgen, Hartslagen Meiden van de Wit.

Samen met wereldsterren als Grace Jones en Omar Sharif speelde Chris in de Amerikaanse film Shaka Zulu.

In de bioscoop was Chris verder te zien in Liever Verliefd, één van de eerste geslaagde Nederlandse romantische komedies, die in de daarop volgende jaren veel navolging kreeg. Ook speelde hij rollen in films als Alles is Familie, De Kameleon 2, De Scheepsjongens van Bontekoe en De Hel van ’63.

Als presentator reisde Chris 8 jaar lang naar de meest uiteenlopende plekken op aarde om reportages te maken voor reisprogramma’s als One Way Ticket, Yorin Travel en RTL Travel. Ook presenteerde hij voor BNN het muzikale reisprogramma Hit The Road. Sinds 3 jaar is Chris één van de presentatoren van BNN’s 3 Op Reis.

Samen met het Noord Nederlands Orkest speelde Chris de theatertour Symphonic Echoes of Pink Floyd. Voor deze twee uur durende voorstelling werd de muziek van de legendarische band Pink Floyd klassiek gearrangeerd en gespeeld onder leiding van dirigent Dirk Brossé. De succesvolle samenwerking leidde tot een nieuwe tournee, waarvoor het repertoire van de Beatles klassiek werd bewerkt.

Vanuit zijn achtergrond als econoom geeft Chris ook lezingen, veelal voor universiteiten en het bedrijfsleven, over het creeren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carriere te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen.

 

Chris Zegers boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Chris Zegers een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht