fbpx

Prijs Chris Deluxe

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Chris Deluxe

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Chris Deluxe boeken of Chris Deluxe inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Chris Deluxe

Maak kennis met Chris Deluxe! Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics.

Met scratches en andere technieken mixt Chris Deluxe moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland.

Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait.

De video’s hiervan zijn oa op YouTube inmiddels honderdduizenden kerenbekeken. Chris Deluxe boeken doe je bij Lukassen Produkties! Voor meer informatie en beschikbaarheid van Chris Deluxe neem contact met ons op.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Chris Deluxe een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht