fbpx

Prijs Chef Special

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Chef Special

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Chef Special boeken of Chef Special inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Chef Special

Chef’Special staat bekend om hun energieke liveshows die menig festivalpubliek al heeft laten dansen. Ze serveren een muzikale mix van hiphop, reggae, funk en ontspannen grooves met stevige gitaren. Denk aan G. Love & Special Sauce, Red Hot Chili Peppers en Jason Mraz.

Na het release van hun debuutplaat ‘On for the Mrs.’ in het voorjaar 2011 is Chef’Special continu on the road. Ze worden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, touren mee in de 3FM Serious Talent On Tour en staan op Lowlands voor een dolenthousiast publiek.

In de zomer van 2013 trok de band naar Brooklyn, NY voor de opname van een nieuw album. De opvolger van One For The Mrs. is in februari 2014 verschenen. De eerste single ‘Peculiar’ is regelrechte hit en de band verkocht in amper drie weken de grote zaal van Paradiso uit.

 

Chef’Special boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties1

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Chef Special een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht