fbpx

Prijs Charlène

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Charlène

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Charlène boeken of Charlène inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Charlène

In 2000 maakte Nederland kennis met de Tilburgse Charlène. En hoe! Haar debuutsingle zorgde meteen voor televisieoptredens en gastoptredens bij concerten van Frans Bauer en Marianne Weber. Vanaf dat moment laveerde zij succesvol tussen de schoolbanken en het podium

Anno 2016/2017 is Charlène een volwassen vrouw met een imposante carrière, vier prachtige albums en een reeks van hitsingles. In 2016 hernieuwde zij de samenwerking met producer Manfred Jongenelis, die terstond met haar het moderne Mijn Hart Kent Geen Geheimen opnam.

Toch keert zij met deze nieuwe single weer helemaal terug naar de sound waar het ooit allemaal mee begon. Carlo Verkooijen schreef speciaal voor haar dit prachtige Denk Ik Aan Jou waarop Manfred een geweldig arrangement losliet.Het resultaat? Het bewijs dat we nog heel lang van Charlène kunnen en zeker gaan genieten!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Charlène een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht