fbpx

Prijs Chantal Janzen

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Chantal Janzen

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Chantal Janzen boeken of Chantal Janzen inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Chantal Janzen

Chantal Janzen (15-02-1979, Tegelen) is actrice, zangeres en presentatrice. Chantal studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten. Ze had les in klassieke-, moderne-, tap- en jazzdance, acteren, spel en musicalrepetoire. Haar rol in de musical 42nd Street was haar eerste musicalrol en zorgde ook voor een doorbraak. na 42nd street volgende hoofdrollen in onder andere Beauty and the Beast, Tarzan, Petticoat, Wicked en Hij Gelooft In Mij. In 2002 ontving ze een John Kraaijkamp Musical Award voor aanstormend talent voor haar hoofdrol in Saturday Night Fever. Onlangs won ze voor haar rol als Rachel Hazes in Hij Gelooft In Mij een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical. Chantal presenteert bij RTL onder andere de programma’s Everybody Dance Now, Chantal Blijft Slapen en De Jongens tegen de Meisjes, is jurylid bij Holland’s Got Talent en speelt daarnaast een hoofdrol in de serie Divorce.

 

Chantal Janzen boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Chantal Janzen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht