fbpx

Prijs CB Milton

€ 3695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over CB Milton

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

CB Milton boeken of CB Milton inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie CB Milton

CB Milton zit de soul in het bloed. Wie herinnert zich niet zijn grote hits Send me an Angel en It’s a loving thing uit de beginjaren 90, of Something goin’on een eigentijdse dance-track met dj Mark van Dale.

CB’s carrière bracht hem vrijwel automatisch over de grens. In België is hij razend populair en wat te denken van Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Rusland en zelfs Zuid-Afrika, waar hij uitzonderlijk veel platen heeft verkocht.

CB Milton staat voor een uniek stemgeluid, een hoge entertainmentwaarde en een energieke internationale uitstraling. Het repertoire van de 30 minuten durende powershow laat zich het best omschrijven als een briljante mix van eigen (hit)songs en en overbekende soul en reggea-covers .

CB Milton boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast CB Milton een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht