fbpx

Prijs Caro Emerald

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Caro Emerald

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Caro Emerald boeken of Caro Emerald inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Caro Emerald

Caro Emerald, Caroline van der Leeuw, geboren in Amsterdam studeerde tot 2005 succesvol jazz en zang aan het conservatorium. Ze is één van de 6 zangeressen van de close harmony groep ‘Les Elles’ uit Amsterdam. Ze verzorgt regelmatig de achtergrondzang voor het kinderen voor kinderen songfestival en geeft zangles aan de zangschool van Babette Labeij (vocal coach bij Popstars, Idols en X-factor).

Martini

De single Back it up, werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Maar een echte megahit scoorde Caro Emerald met haar single ‘A night like this’. Het nummer afkomstig van haar album ‘Deleted scenes from the cutting room floor’, werd gekozen voor een nieuwe reclamecampagne van Martini. Zowel het album als de single bereikten allebei de nummer 1 positie in de lijsten.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Caro Emerald een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht