fbpx

Prijs BZB

€ 6950,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over BZB

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

BZB boeken of BZB inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie BZB

VOLKEL – Het is allemaal begonnen toen een tiental jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van de Band Zonder Banaan�! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan.

Met een mix van metal en meligheid wordt elke zaal, feesttent of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet zijn onmogelijke acts, volop theater en gekkigheid. Wat je hoort zijn ongepolijste d(r)euntjes en verder veelal eigen werk, met een duidelijk herkenbaar BZB-geluid.

Lowlands, Pinkpop en Parkpop; de Band Zonder Banaan kwam, zag en overwon. Het gaat dus goed met deze “Circusband” waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en die, zolang alles wordt platgespeeld, niet lijkt te stoppen.

Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen CD ‘De Baksteen van de Samenleving’ zijn inmiddels 14.000 exemplaren over de toonbank gegaan. En de opvolger ‘Eeuwig duurt het langst’, welke werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso heeft inmiddels de inhaalrace Ingezet. Later verscheen ‘Het Feest Zonder Fruit � Unplugged’, die live is opgenomen met publiek in een rokerig caf� in hun home-town Volkel. Dit album vormde de basis van de succesvol verlopen theatertour eind 2002 en begin 2003.

De Band Zonder Banaan karavaan trekt thans door het land ter promotie van de zojuist verschenen CD ‘De Muur’, die op ludieke wijze ten doop werd gehouden in de snackmuur van benzinestation De Lucht langs de A2. Het album bevat 15 nieuwe ‘vette tracks’, welke verwerkt in een wervelende show live uit de speakers en van de b�hne knallen. Komt dat zien�!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast BZB een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht