fbpx

Prijs Brownie Dutch

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Brownie Dutch

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Brownie Dutch boeken of Brownie Dutch inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Brownie Dutch

Brownie Dutch is als producer, zanger, acteur en engineer een multitalent. In 2006 begint de man met de zonnebril zijn carrière, wanneer hij tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie de kans krijgt om als engineer bij Ali B aan het werk te gaan.

In het populaire tv-programma Ali B Op Volle Toeren, waarvan vier seizoenen verschijnen en waarmee kijkcijferrecords worden gebroken, is Brownie Dutch wekelijks te zien. Elke aflevering duikt hij samen met Ali B en een gastartiest de studio in om een remake te maken van een oude Nederlandse hit. Daarnaast verschijnt hij samen met Ali B in een commercial voor Douwe Egberts en worden zij gezamenlijk hét gezicht van T-Mobile, waarmee zij een Gouden Loekie winnen voor hun werk.

Na zijn successen met Ali B Op Volle Toeren en zijn rollen in verschillende reclamecampagnes verdiept Brownie Dutch zich steeds meer in de televisiewereld. Zo verschijnt hij in zijn eigen serie “De Invasie”, waarin hij met collega zangers en rappers op zoek gaat naar authentieke Nederlandse cultuur en hier nummers over maakt. Ook verschijnt Brownie in de rol van coach in tv-programma’s als X-Factor en The Voice of Holland, en doet hij in 2016 mee aan het programma Beste Zangers.

 

Brownie Dutch boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Brownie Dutch een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht