fbpx

Prijs Broederliefde

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Broederliefde

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Broederliefde boeken of Broederliefde inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie Broederliefde

  Als je de successen van Broederliefde het afgelopen jaar niet hebt meegekregen, dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd. De Rotterdamse formatie was met hun album ‘Hard Works Plays Off 2’ de meest gestreamde artiest op Spotify. Daarnaast stonden de jongens maar liefst 14 weken op nummer een van de album top 100 en volgde in het najaar een uitverkochte clubtour langs de grote podia van Nederland en werden ze toegevoegd aan de line-up van Vrienden van Amstel Live in Ahoy.

  Broederliefde wil geen vaste stempel omtrent de sound van hun muziek. Het omschrijven van hun sound is ook niet lastig, maar heel divers. Ze maken muziek vanuit hun hart en dat omvat clubhits, gevoelige onderwerpen, straat songs en over dingen die ze dagelijks bezighouden. Wat altijd terug te horen is, is de liefde voor een gezellig feestje. Plezier maken met je broeders en vrouwen en dat in de mix van het geluid van de landen waar hun roots liggen.

  Ze gaan stad, land en buitenland af om al hun fans te verblijden met hun altijd vrolijke en energieke performances. Naast verscheidene televisieoptredens bij o.a. DWDD en RTL Late Night, spectaculaire shows op Pinkpop en Lowlands kan er gezegd worden dat de vijf heren ongelofelijk favoriet zijn in Nederland. Er hangen al verschillende gouden platen en hebben dit jaar ook nog eens plekjes in hun prijzenkast vrij mogen maken voor een MTV award, Edson award en 2 buma awards voor de singels ‘Jungle’ en ‘Mi No Lob’.

  Broederliefde boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Broederliefde een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht