fbpx

Prijs Broadway

€ 2895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Broadway

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Broadway boeken of Broadway inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Broadway

  Broadway is een begrip in het professionele Top 40 cover circuit en behoort al jaren tot de absolute TOP orkesten van Nederland.

  Inmiddels staat deze band al 15 jaar onafgebroken op het podium. De kracht van deze coverband zit hem in het puur live musiceren, het hoge entertainment gehalte en de interactie met het publiek. Dit alles met een zeer professionele aanpak van iedere geboekte opdracht. Hier speelt natuurlijk o.a. de jarenlange ervaring een grote rol in.

  Meerdere malen werd Broadway genomineerd voor beste pro-cover-top 40 band van Nederland en zelfs werd deze titel ook al eens bemachtigd door de bandleden. Zo’n uitverkiezing is natuurlijk een kroon op het werk, maar Broadway is van mening dat het makkelijker is om aan de top te komen dan er te blijven..”dus hard werken” en “gewoon doen” staat hoog in het vaandel, immers de klant is en blijft koning.

  Vaak word er verbaasd vanuit het publiek gevraagd of er inderdaad LIVE gezongen en gespeeld word. En inderdaad bij Broadway worden er geen technische hulpmiddelen gebruikt. Dit voorkomt voor-geprogrammeerde setlijsten waardoor de muziek en performance spontaan aangepast kan worden op het aanwezige publiek. Niet iedere avond is immers dezelfde en een optreden van Broadway is pas geslaagd als het publiek het naar zijn zin gehad heeft …… daar doet de band dan ook alles voor.

  Het uitgebreide repertoire dat bestaat uit de nieuwste en actuele hits en hitklassiekers van toen.. In ieder muziek genre… maakt Broadway super allround en dus uiterst geschikt voor alle soorten feesten van bedrijfsfeest tot dancing, van tentfeest tot kermis, van bruiloft tot dorpsfeest, van café tot braderie, enz. enz.

  Kwaliteit, Professionaliteit, Gezelligheid en Topmuziek, dat is Broadway “the band”.

  Broadway; “the band” bestaat uit

  Frank Gaertner – Zang
  Rick Willems – Gitaar/Zang
  Jos Schrijver – Bas Gitaar
  Mandy Gruijters – Zang
  Robert Bruins – Drums/Percussie
  Martijn Bach – Toetsen/Zang

  Uiteraard word er op het gebied van geluid en licht alleen top apparatuur gebruikt.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Broadway een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht