fbpx

Prijs Brent

€ 895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Brent

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Brent boeken of Brent inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Brent

  Brent boeken? Brent inhuren?
  Brent boek je makkelijk en snel bij Lukassen Produkties, met meer dan 55 jaar ervaring jouw betrouwbare partner! Brent op jouw (thuis) feest? Klik hier om direct meer informatie/prijzen/beschikbaarheid te ontvangen over Brent.

  RAPPER BRENT
  Ineens was daar de nieuwe rapper Brent! Brent is een upcoming rapper uit Doetinchem, zoals hij zelf zegt “het is die rooie boy met die enge flow”. Brent houdt van grote flessen drank, een peperdure rolex, Mercedes G-klasse en designers kleding. Wij verzorgen de boekingen van Brent, neem contact op bij vragen!

  Rapper Brent is opgevallen door zijn eerste track genaamd Balenciaga. Met teksten als ‘ik ben op Cartier, ik bestel die champa’s… Outje van LV of Balenciaga!’ weet hij de aandacht te trekken.

  Meer informatie, advies of hulp nodig?
  Brent boeken doe je snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen Produkties. Naast het boeken van Brent denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met meer dan 55 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

  Wat kost Brent?
  Brent boeken voor een optreden? Benieuwd naar de gage en beschikbaarheid van Brent? Brent boek je voordelig bij Lukassen! De exacte gage van Brent hangt af van meerdere factoren. Neem direct contact met ons op en wij laten weten wat de actuele prijs van Brent is.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Brent een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht