fbpx

Prijs Brennan Heart

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Brennan Heart

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Brennan Heart boeken of Brennan Heart inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Brennan Heart

Fabian Bohn, beter bekend als Brennan Heart is sinds enkele jaren actief als DJ en producer. Op zijn 14e groeide zijn passie voor elektro, waarna hij binnen enkele jaren alle facetten van studiotechniek leerde te beheersen. Al zijn inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven, zeker niet bij EMI Music die hem op zijn 18e al een contract aanbood.

Door zijn interesse in verschillende stijlen, zorgde ervoor dat Fabian diverse stylen produceerde, zoals hardstyle, techno, hardtrance en techtrance. Veel van deze stylen werden als kleine projecten uitgebracht, zo was er ‘Blademasterz’, ‘Unknown Analog’ en ‘Superwave’.

Uiteindelijk gaat Fabian de wat meer energieke muziekstylen produceren, om zo een unieke en mysterieuze energy te creeëren die hij overbrengt op de dansvloer en zijn publiek.

Niet alleen zijn publiek, merkte zijn unieke geluid op. Ook andere DJ’s verzochten hem keer op keer om een remix te maken van hun nummers. Zo werkte Fabian samen met : The horrorist, Technoboy, Deepack en The Prophet.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Brennan Heart een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht