fbpx

Prijs Showband Boulevard

€ 2995 (vanaf),-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Showband Boulevard

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Showband Boulevard boeken of Showband Boulevard inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Showband Boulevard

  Boulevard is de coverband uit het noorden. Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten.

  Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten. Zangeressen met elk veel ervaring. Een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot.

  Als je denkt dat er alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes gespeeld worden, dan heb je het mis. Deze coverband rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar het gaat net zo hard als op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s.

  Tijdens een avond met deze band wordt je verwend met vele medley’s, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen. Met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten ze niet meer los.

  Showband Boulevard boeken doet u bij Lukassen Produkties!

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Showband Boulevard een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht