fbpx

Prijs Boston Tea Party

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Boston Tea Party

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Boston Tea Party boeken of Boston Tea Party inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Boston Tea Party

Boston Tea Party is dé superspontane TOP! feestband van Nederland en volgens insiders zelfs Nederlands beste feestband!. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest!

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften. Met of zonder bekende artiesten.

Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Op veelvuldig verzoek is het mogelijk om de Boston Tea Party uit te breiden met een heuse big band blazers sectie van totaal 6 spetterende blazers: baritonsax, trombone, tenorsax, altsax en twee trompetten (dus een verdubbeling van de 3 blazers).
Hiervoor zijn speciaal alle blaaspartijen totaal herzien en opnieuw gearrangeerd. Dus niks partijen dubbelen (dat slaat muzikaal nergens op): alle sets spelen we in moddervet big band geweld. En het is extra gezellig met 13 mens op het podium!

De big band blazerssectie is eventueel ook mogelijk in combinatie met de Boston Tea Party & Friends spectaculaire finaleshow.

 

Boston tea party boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Boston Tea Party een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht