fbpx

Prijs Booming Piano’s

€ 2750,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Booming Piano’s

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Booming Piano’s boeken of Booming Piano’s inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Booming Piano’s

Booming Pianos is al meer dan 10 jaar ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland.

Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen. Booming Pianos onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew.

Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen! Wilt u de Booming Pianos boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of bruiloft… neemt u dan snel contact met ons op!

Tijdens een optreden van Booming Pianos liggen er aanvraagformulieren en pennen in de zaal, op de vleugels en bij het podium. Vul de naam van de artiest, de titel van het nummer en je eigen naam in. De band zal dan spoedig jouw lievelingsnummer spelen!

BASISBEZETTINGEN:

-BOOMING PIANOS SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)
-BOOMING PIANOS BASIC 4 pers. (2 pianisten + drums + gitaar of sax) – (meest geboekt!)
-BOOMING PIANOS XL 5 pers. (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

De bezettingen zijn altijd inclusief professioneel licht en geluid, decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers.
Diverse optionele extra’s zijn tevens mogelijk.

TIP: Boek de BOOMING PIANOS DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Booming Piano’s een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht