fbpx

Prijs Boef

€ op aanvraag ,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Boef

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Boef boeken of Boef inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Boef

Boef behoeft geen intoductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene. In februari 2016 komt een van zijn eerste singles ‘Gewoon Boef’ uit. Hiermee scoorde hij een enorme hit. Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube kanaal met 450.000 volgers en honderdduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina’s, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de meest gestreamde artiest in het weekend.

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina’s en de music van zijn track ‘Habiba’ werd met 40 miljoen vieuws de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen en zal deze deugniet in de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen. Zo bracht hij begin 2018 weer een single uit ‘Draai Het Om’. Ook hiermee scoorde hij een enorme hit.

Boef boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Boef een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht