fbpx

Prijs Bob Offenberg

€ 695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

    Meer informatie over Bob Offenberg

    Neem gerust contact op

    Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

    Bel ons: 024 323 27 14
    Mail ons: info@lukassen.nl

    Bob Offenberg boeken of Bob Offenberg inhuren

    Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

    < Terug naar artiesten overzicht

    Biografie Bob Offenberg

    Bob Offenberg (28 april 1996) uit Schiedam is al vanaf z’n vijfde jaar bezig met zingen en won, zo klein als hij was, al playbackshows en talentenjachten Reeds 3 keer won hij in die, o.a. in Oosterhout en Molenschot.
    Bij één van die optredens kwam Bob de zanger en tekstschrijver John van Leeuwen tegen die direct onder de indruk was van het stemgeluid van dat kleine mannetje.
    Daarna ging het in een sneltreinvaart! John van Leeuwen vertelde enthousiast over Bob aan Frank te Hennepe en deze was zeer geïnteresseerd in een samenwerking met Bob . Al snel werd besloten om twee nummers op te nemen in de bekende Manfred Jongenelis Studio’s in Etten Leur. Dat Bob talent heeft, daarvan is iedereen die hem hoort zingen overtuigd. Hij stond dan ook niet voor niets in diverse programma”s met Nederlandse toppers als Marianne Weber en Jan Smit.

    Net als zoveel andere kinderen van zijn leeftijd geniet Bob ervan om buiten te spelen. Daarom kreeg zijn eerste CD (april 2004) de titel Een Jongen van de Straat¬ù, waarvan naast Een Zomerse Dag¬ù ook een gelijknamige single uitkwam. In juni 2005 brengt Bob de CD Dansen¬ù uit. Een CD met vrolijke nummers waarmee Bob op menig feestje de voeten van de vloer weet te krijgen. Niemand minder dan Arne Janssen reikte het eerste exemplaar van Dansen¬ù uit aan Bob op de CD presentatie.

    Dansen¬ù werd enorm positief ontvangen en het NOS Jeugdjournaal en SBS6 Shownieuws besteedde naar aanleiding van de CD aandacht aan Bob. SBS6 benaderde Bob zelfs voor een mini real life soap die als titel mee kreeg “Ik ben de BOB”. SBS gebruikte het nummer Als de zon weer gaat schijnen¬ù van de CD Dansen¬ù als openingstune waarna de single prompt op nummer 50 van de Mega Top 100 terecht kwam.

    Na de derde CD Laat het sneeuwen¬ù volgde in 2006 de CD Laat de zon weer schijnen¬ù. Het eerste exemplaar hiervan kreeg Bob op 24 mei van dat jaar uit handen van Wilma Nanninga.
    In januari 2007 nam SBS6 contact op met de vraag of Bob mee wilde doen aan het tv-programma Afvallen met sterren¬ù. Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo. Ook werd Bob benaderd door Roelof De Vries voor het boek Gedeelde Smart¬ù welke Roelof samen Met Jan van Lieshout schreef, het boek gaat over artiesten en de mensen daarachter. Hij werd daarmee de jongste artiest die hieraan meegewerkt heeft.

    Bobs laatst single Als je Lacht¬ù is vrolijk nummer dat Bob heeft opgenomen in de Goldstar Studio’s met Emile Hartkamp en Norus Padidar, deze single behaalde maar liefst plek nummer 22 in de mega top 100 de tot nu toe hoogst behaalde positie voor Bob.
    Ook heeft Bob mee gespeeld in de op net5 uitgezonden serie De Co Assistent¬ù.
    Afgelopen zomer stond Bob op het piratenfestijn in Volendam voor 9.000 mensen, en voor opname van Tros muziekfeest voor 22.000 man in Breda, en werd deze uitzending op 12 september bekeken door maar liefst 1 miljoen mensen.

    Op 30 september 2008 komt de film “hou Holland schoon” uit waar Bob een hoofdrol in speelt.
    De film beleeft zijn premiëre op het filmfestival in Utrecht, en is geregisseerd door Arne Toonen, de man van Birgit Schuurman.

    Verdere toekomst plannen zijn om veel optredens te gaan doen gezond te blijven en werken aan een mooie nieuwe cd.
    Inmiddels heeft Emile Hartkamp en Norus Padidar nog twee super nummers gemaakt “een knipoog een kusje een bosje rode rozen” en nu Lied voor alle moeders.

    17 april 2010 was een grote dag voor Bob. In zijn eigen Schiedam gaf hij een uitverkocht live concert met Live Band MXL. Gasten waren o.a Frans Duijts, waar hij een duet mee samen zong.

    9 juni 2010 kwam de nieuwe single uit “Lied voor alle moeders”, Bob vond het een erg mooi nummer en besloot samen met Emile Hartkamp om het uit te brengen. Het nummer is een succes geworden en heeft 10 weken lang in de hitlijsten gestaan.

    Op 29 oktober 2011 gaf Bob voor de tweede keer een grote live concert in zijn eigen Schiedam met de band Total Exclips. In 2012 kwam Bob met twee nieuwe singles genaamd ’t Is voorbij’ en ‘Kijk omhoog naar de zon’. Deze twee singles eindigen op plaats nummer 39 en 75 in de Single Top 100.

    Vergelijkbare artiesten

    Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Bob Offenberg een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

    Terug naar artiesten overzicht