fbpx

Prijs Bo Saris

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Bo Saris

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Bo Saris boeken of Bo Saris inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Bo Saris

Boris kan nu al terugkijken op een schitterende carrière. Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar nummer 1 van de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die deze “modern day soul sensation” sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland.

Hij werkte met supersterren zoals Angie Stone, John Legend, Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers. Daarnaast klopt ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten graag bij hem aan. Boris tourde met zijn band door heel Europa, verkocht de grootste zalen van Nederland uit en schitterde op internationale grote podia.

Toen Boris een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album Gold uit op het Britste label Decca Records (Universal). De singles ‘She’s On Fire’ en ‘The Addict’ werden regelrechte hits en kregen lovende kritieken van o.a. David Foster en Ryan Seacrest.

En er komt een nieuwe EP aan die uitgebracht gaat worden op zijn eigen label! De EP bevat liedjes die rechtstreeks uit Boris’ hart komen. Een ontboezemingen van een eerlijke artiest, die zijn hele ziel en zaligheid in zijn songs én zang legt.

Bo Saris boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Bo Saris een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht