fbpx

Prijs Blind Date

€ 1950,-excl. BTW

Privéfeesten
€ 1795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Blind Date

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Blind Date boeken of Blind Date inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Blind Date

De Maas en Waalse coverband Blind Date is een supergezellig club muzikanten. Ze treden al jaren samen op waardoor ze erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Dat is ook goed te horen en te zien op het podium.

Een team war de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel. Een avond brengen met goede muziek waar iedereen bij uit zijn dak gaat. Van hedendaagse Top 40, Nederlandstalige feestmuziek tot stevige rock klassiekers.

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind Date. Geen vaste setlijsten, maar inspelen op de zaal, want de tent moet op zijn kop. Van een intiem privé feest tot een grote feesttent. Blind date kan het allemaal. Ze beschikken over eigen geluid- en eigen lichtshow en zorgen voor een bijzonder mooie podiumpresentatie.

Blind Date boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Blind Date een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht