fbpx

Prijs Bilal Wahib

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Bilal Wahib

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Bilal Wahib boeken of Bilal Wahib inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Bilal Wahib

  Bilal Wahib boeken? Bilal Wahib inhuren?
  Bilal Wahib boek je makkelijk en snel bij Lukassen Produkties, met meer dan 55 jaar ervaring jouw betrouwbare partner!

  Bilal Wahib is een populaire acteur én artiest, wij verzorgen de boekingen van Bilal Wahib. Voor velen is Bilal Wahib bekend van onder meer de serie Mocro Maffia. Je kunt hem verder kennen van vele Nederlandse films en series of als tafelheer bij de Wereld Draait Door. Deze jonge Amsterdammer staat garant voor een energiek en professioneel optreden. Bilal Wahib bracht meerdere singles uit waaronder de knaller Video Vixen en de enorme zomerhit Tigers. Deze track kwam op 1 binnen in de charts en heeft miljoenen streams op de teller! Benieuwd naar de gage en beschikbaarheid van Bilal Wahib? Neem vrijblijvend contact op!

  Meer informatie, advies of hulp nodig?
  Naast het boeken van Bilal Wahib denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met meer dan 55 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

  Een optreden van Bilal Wahib boeken doe je bij Lukassen Produkties: 024 – 3232714

  Wat kost Bilal Wahib?
  Bilal Wahib boek je voordelig bij Lukassen! De exacte gage van Bilal Wahib hangt af van meerdere factoren. Neem contact met ons op en wij laten weten wat de actuele gage is.

  Nieuwe single Bilal Wahib
  Het nieuwe nummer van Bilal Wahib heet Jaloers. In de track verwijst hij kort terug naar de grote zomerhit genaamd Tigers. De clip voor Jaloers is opgenomen in Marbella en was voor het eerst te zien in een drive-in bioscoop in Amsterdam. De genodigden bekeken de clip vanuit hun auto.
  Bilal Wahib creëert een eigen nieuwe en frisse sound, deze herkenbare sound hoor je terug in de nieuwe single Jaloers van Bilal Wahib. Bilal Wahib is een populaire acteur én artiest, wij verzorgen de boekingen van Bilal Wahib.

  Bilal Wahib doet het lekker in de charts en heeft ook nog eens ’n prachtige vriendin aan z’n zijde staan. Of Bilal Wahib zijn liedje Jaloers gaat over zijn vriendin laat Bilal nog in het midden….
  De vriendin van Bilal Wahib is de prachtige Sophie Keizer. Bilal Wahib woont samen met Sophie Keizer en hun kat in het centrum van Amsterdam. De vriendin van Bilal Wahib woonde eerder een paar straten achter Bilal Wahib en kwam hem al een paar keer tegen op straat.
  Sophie Keizer likete een foto van Bilal Wahib en ze likete weer terug. Dit spelletje ging zo even door, ze konden tot de volgende dag doorgaan gezien de vele foto’s op Instagram. Op een gegeven moment zei Sophie Keizer ‘ga je nog tegen me praten of is het alleen maar liken’. Dit vond Bilal Wahib erg leuk en ze zijn vervolgens wat gaan drinken. Niet snel daarna werd Sophie Keizer officieel de vriendin van Bilal Wahib! Over de toekomst plannen zijn Bilal Wahib en zijn vriendin het nog niet helemaal eens, hij wil namelijk graag 5 kinderen en Sophie Keizer wilt graag 1 kindje… Bilal Wahib stelt voor om 3.5 kinderen te nemen.

  Deze jonge Amsterdammer staat garant voor een energiek en professioneel optreden. Een optreden van Bilal Wahib boeken doe je bij Lukassen Produkties: 024 – 3232714

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Bilal Wahib een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht