fbpx

Prijs Big Black and Beautiful

€ 4975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Big Black and Beautiful

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Big Black and Beautiful boeken of Big Black and Beautiful inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Big Black and Beautiful

  Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Wat maakt B, B & B zo speciaal? Redenen te over, want we hebben het hier over de drie beste Soul zangeressen van Nederland, die de beste songs van de wereld gaan zingen en er één groot feest van gaan maken.

  Dit alles in een entourage van pure glitter and glamour met schitterende kostuums en waanzinnige kapsels. Rocq-E Harrell De in Californië geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong als backing vocal bij een aantal van de grootste artiesten ter wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder en Vanessa Williams.

  Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren. De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken.

  Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

  Big Black & Beautiful concert 2012

  Big Black & Beautiful in nieuwe tournee van 29 september 2012 t/m 4 maart 2013. Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David brengen een gloednieuwe show waarbij stilzitten onmogelijk is. Big, Black & Beautiful heeft zich ontwikkeld tot een van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van de Nederlandse theaterwereld. Drie prachtige dames met fantastische stemmen brengen weergaloze soulmuziek! Na drie succesvolle tournees, 3 CD’s, een spetterende live DVD vanuit Koninklijk theater Carre en een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall, komt, op verzoek van het publiek, Big, Black & Beautiful terug op de planken. In september 2012 heeft Big Black & Beautiful een gloednieuwe show Everything’s Changing uitgebracht, met krachtige, opzwepende uptempo nummers en soulmuziek, maar ook gevoelige ballads met internationale allure. Ook door hen zelf geschreven songs en ze worden begeleid door een geweldige live band.

  Big Black & Beautiful boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

  Naast de theatertour zijn Rocq-E, Lucretia & Michelle als B,B&B ook te boeken voor optredens in het land. Net als tijdens de theatervoorstellingen zullen zij ook uw evenement van een wervelend en soulvol optreden voorzien.

  Big, Black & Beautiful is een waar spektakel. U zult ogen en oren tekort komen. En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva ’s mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Big Black and Beautiful een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht