fbpx

Prijs Bennie Solo

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Bennie Solo

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Bennie Solo boeken of Bennie Solo inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Bennie Solo

  Topentertainer Bennie Solo

  Met de topentertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haal je een avondje (korter of langer kan natuurlijk ook!) topentertainment van de hoogste klasse in huis.

  Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, je balkon of de trouwlocatie, in de feesttent, een buurttheater of het cafe, tijdens het straatfeest, een personeelsfeest of een productlancering.

  U zegt het maar. Single… maar nooit alleen Want Bennie Solo komt, hoewel overtuigd en vrijwel praktiserend ‘single’, in basis nooit alleen! Met Bennie Solo haal je een totaalgebeuren binnen!

  Een complete show met muziek, licht, DJ, spelletjes, effecten en vooral tomeloze humor en spraakmakende pret. Een bonte mix van Nederlandstalig, Engelstalig & Duits repertoire.

  Honderd Procent Fungarantie

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Bennie Solo een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht