fbpx

Prijs Belinda Kinnaer

€ 1295,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Belinda Kinnaer

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Belinda Kinnaer boeken of Belinda Kinnaer inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Belinda Kinnaer

  Een feest/evenement waar uw gasten nog lang over napraten? Boek Belinda Kinnaer.

  De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Naast haar eigen Nederlandstalige hits zingt ze net zo makkelijk de klassiekers van Queen, Tina Turner en zelfs Paul Elstak.

  Samen met Lukassen Produkties en top producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres in 2014 aan haar debuut single ‘If Tomorrow Never Comes’. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland. De clip is wereldwijd al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

  Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

  Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière. En dat heeft haar geen windeieren gelegd.

  Begin januari 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van  ‘Neem Je leven’, eerder uitgebracht door Marco Borsato. Het werd een nummer 1 hit, net zoals “de tijd van m’n leven” en “het leven valt best mee”. Haar “Zeven Oceanen”, geschreven door de Zuid-Afrikaanse Rudi Claase,  is inmiddels een klassieker geworden in het Nederlandstalig genre. In 2020 komt de sympathieke en eigenzinnige zangeres, ondanks de Corona perikelen, met de succesvolle zomersingle “Dans met mij”.

  Boek Belinda Kinnaer exclusief bij Lukassen Produkties en uw feest is gegarandeerd een succes!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Belinda Kinnaer een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht