fbpx

Prijs Belinda Kinnaer

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Belinda Kinnaer

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Belinda Kinnaer boeken of Belinda Kinnaer inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Belinda Kinnaer

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met Lukassen Produkties en producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan haar debuut single ‘If Tomorrow Never Comes’. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland.

Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière.

Begin januari 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van  ‘Neem Je leven’, eerder uitgebracht door Marco Borsato. Ze bereikte daarmee drie weken lang een nummer 1 notering in de hitlijsten. Ze presenteerde daarbij ook haar eerste album ‘Uit Mijn Hart’. Daarop vind je o.a. de schitterende singles ‘Zeven Oceanen’ & ‘Missen’. Tijdens de Muziekreis naar Turkije werd de zomerse clip opgenomen van ‘Laten Gaan’.

Belinda Kinnaer boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Belinda Kinnaer een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht