Prijs Beatcrooks

€ 1295,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Beatcrooks

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Beatcrooks boeken of Beatcrooks inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Beatcrooks

CROOKS (betekenis ~ criminelen). Bij een zoekactie heeft de politie 2 personen opgepakt. De arrestanten zijn bekenden van de politie die voor miljoenen euro’s aan confetti bij zich hadden, de mannen wilden het witwassen. Deze bende staat in het criminele feestmilieu bekend als de “Beatcrooks”.

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

De Beatcrooks combineren bekende melodieën en uplifting sounds met dikke beats. De LED Robot maakt het publiek compleet gek, spuit met CO2 gas en confetti!

Afgelopen jaren stonden ze naast honderden tentfeesten en dorpsfeesten op dikke festivals zoals: Hockeyloverz, het TT Festival Assen, Mega Party Weerselo en mainstage bij ApresSki met Mie!

Het optreden is inclusief unieke LED robot met special effects, deze Robot maakt het publiek compleet gek, spuit met CO2 gas en confetti!

Met support van o.a. Lange Frans, Dirtcaps, Kraantje Pappie en Stuk TV gaan deze gasten hard!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Beatcrooks een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht