fbpx

Prijs Armin van Buuren

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Armin van Buuren

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Armin van Buuren boeken of Armin van Buuren inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Armin van Buuren

  Zeer succesvolle Nederlandse DJ en remixer die vooral bekend in Engeland is. Armin van Buuren wordt in 2006 verkozen tot de op één na beste DJ van de wereld. Op zijn 16e koopt Armin twee draaitafels en laat zich inspireren door Ben Liebrand. Ook Jean-Michel Jarre is een idool van de tiener.

  Psuedoniemen

  Armin van Buuren brengt onder verschillende pseudoniemen singles uit. Onder de naam Armin scoort hij met ‘Blue Fear’ in 1997 een hitje in Engeland. In 2000 maakt Van Buuren een remix voor Wamdue Project’s ‘King Of My Castle’, Gouryella’s ‘Walhalla’ en Madison Avenue’s ‘Don’t Call Me Baby’.

  Album

  Zijn eerste echte solo-album brengt Armin van Buuren in juni 2003 uit. De plaats is getiteld 76 uit. Onder andere Ferry Corsten en Krezip doen er op mee. Met Ray Wilson (ex-Stiltskin en ex-Genesis) haalt hij de Nederlandse hitlijsten met ‘Yet Another Day’

  A State of Trance

  Naam maakt Armin van Buuren met zijn eigen radioprogramma ‘A State of Trance’ dat vanaf 2002 wekelijks wereldwijd via internet, in Nederland op Slam!FM en op nog 21 andere radiostations wordt uitgezonden. De sinds 2004 jaarlijkse verschijnenende A State of Trance-albums doen het goed bij de fans.

  Popprijs 2007

  Na een tweede plaats in 2006, eindigt Armin van Buuren in 2007 op de eerste plaats bij de verkiezingen van ’s werelds beste DJ, volgens het toonaangevende Britse blad DJ Magazine. van Buuren wint dat jaar ook de Popprijs 2007.

  Hitlijsten

  Ondertussen verschijnen er aan de lopende band nieuwe albums van zijn hand. Vooral de albums Shivers (2005) en Ten Years (2006) staan wekenlang in de hitlijsten. Het album Imagine dat in april 2008 uitkomt haalt zelfs een nummer 1 positie.

  Live op tv

  De hitsingle van dat album heet ‘Going Wrong’, Van Buuren maakt het in samenwerking met DJ Shah en Chris Jones. De album release is gelijktijdig met een optreden in de Utrechtse Jaarbeurshal. Het optreden wordt door BNN live uitgezonden op televisie. 3fm doet verslag via de radio. Ook de single ‘In And Out Of Love’ staat op het album. Het nummer is een samenwerking tussen Armin en zangeres Sharon van Adel van de gothic band Within Temptation.

  Gouden Harp

  Ook brengt hij een single uit met Roel -the man- van Velzen uit: ‘Broken Tonight’. Deze twee singles voert hij in 2010 ook live op tijdens het Buma Harpen Gala, waarvan hij een Gouden Harp in de wacht sleept.

  DJ van het jaar

  In 2009 wordt Armin voor de derde keer achter elkaar DJ van het jaar volgens het toonaangevende Britse DJ Magazine. Dat is voor hem alleen Tiësto gelukt. In 2010 streeft Armin Tiësto voorbij door voor de vierde keer de titel in de wacht te slepen. Helaas wordt hij in 2011 tweede achter David Guetta.

  Mirage

  In September 2010 brengt Armin van Buuren Mirage uit. Op dit album werkt hij met veel artiesten samen, zo ook met Sophie Ellis Bextor. Met deze zangeres brengt hij de tweede single van het album uit ‘Not Giving Up on Love’. Andere artiesten die aan dit album meewerken zijn onder andere Ferry Corsten, Adam Young en Laura V.

  Ambassadeur 3FM Serious Request

  Om het Glazen Huis in 2011 naar Leiden te halen fungeert Armin van Buuren samen met Jochem Myjer als ambassadeur van Leiden. Tijdens 3FM Serious Request geeft de DJ een speciaal en belangeloos optreden in de Leidse Stadsgehoorzaal. De opbrengst gaat volledig naar het Rode Kruis.

  Track met Adam Young

  In november 2011 brengt Armin in samenwerking met Adam Young, de man achter Owl City, de track ‘Youtopia’ uit.

   

  Armin van Buuren boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Armin van Buuren een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht