fbpx

Prijs Angerfist

op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Angerfist

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Angerfist boeken of Angerfist inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Angerfist

Danny was al vanaf zijn 16e bezig met het maken van Hardcore/house. Hij was elke dag druk bezig met het maken van plaatjes. Masseling begon zijn carrière in 2001, nadat hij een demo naar DJ Buzz Fuzz, directeur van BZRK Records verstuurde. Buzz vond de tape goed en contracteerde Danny, die hierna zijn eerste EP onder de naam Menace II Society en Angerfist uitbracht. Masseling wist al snel enig respect af te dwingen in de nustyle gabberscene vanwege de agressieve muziek die hij maakte. Zijn stijl kenmerkt zich door harde bassdrums en felle doordreunende slagen die zelfs binnen de hardcore extreem zijn: duister doch toegankelijk. Hij heeft al enkele hardcore hits op zijn naam staan, waaronder: Criminally Insane, Raise Your Fist en The World Will Shiver. De dj gaat ook mee met de steeds wildere hardcore scene: zijn tracks worden door de jaren heen steeds sneller en nog harder. Tracks als Stainless Steel, The Fast Lane en Vato zijn zo al een stuk harder dan de eerdere nummers Fuck Off en Maniac Killa. Angerfist is zo ook steeds bekender geworden en ook de vraag naar zijn muziek groeit. Mede hierdoor mocht hij The Anthem (het themalied) maken voor Masters of Hardcore. Met het nummer “The World will Shiver” had hij vrij veel impact in de Hardcore-scene.

Danny Masseling heeft ook al op vele grote feesten en concerten opgetreden. Zoals: Sensation Black, Qlimax, Thunderdome en Defqon

Tijdens de live-acts van Angerfist zijn vaak videobeelden te zien. Hij treed ook vaak met zijn vrienden op. Angerfist treedt, net als Goalie Jason, regelmatig op met ijshockeymaskers. Deze witte maskers zijn afgeleid van de horrorfilm Friday the 13th, waarin moordenaar Jason Voorhees een ijsmasker droeg. De samples uit de liedjes van Angerfist komen o.a. uit stukjes rap van Eminem maar ook van kleine stukjes van mangafilm (anime). Het nummer Take U Back is een voorbeeld hiervan: Angerfist haalde het zinnetje “we take u back” uit een al 20 jaar oude anime film.

Angerfist boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Angerfist een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht