fbpx

Prijs Angela Groothuizen

€ 4250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Angela Groothuizen

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Angela Groothuizen boeken of Angela Groothuizen inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Angela Groothuizen

Angela is op haar veertiende als professioneel zangeres begonnen en stond gelijk op de bühne.
Voordat zij bekend werd met de Dolly Dots wist ze vele menigte al te biologeren.In 1979, op 20 jarige leeftijd brak Angela door met de bekende meiden groep de Dolly Dots.
Maar liefst 30 succes nummers in binnen en buitenland, waarvan er nog dagelijks een paar hits te horen zijn op de radio.

Toen de Dolly Dots er voor kozen om in 1988 er mee op te houden, maakte Angela met haar Angela & the Rude twee welvarende albums en toerde ze 5 jaar lang door het land. Ze kreeg hits met onder andere up/down, Young  Souls en Pressure. Gelijktijdig speelde ze, als opvolgster van Karin Bloemen in de beroemde theatergroep Purper in vele Nederlandse theaters.

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als presentatrice van zeer succesvolle programma’s zoals onder andere, ‘De uitdaging’ ‘ Wie is de Mol’ en ‘sta op tegen kanker’.  Angela deed dit voor de omroep AVRO maar toen haar contract afliep koos ze ervoor om te werken bij Talpa. Angela’s jarenlange ervaring in de muziek- en televisiewereld maakt haar tot een veelzijdige coach bij de The voice kids en natuurlijk The Voice of Holland.

Angela Groothuizen boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Angela Groothuizen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht