fbpx

Prijs Andrea Berg

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Andrea Berg

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Andrea Berg boeken of Andrea Berg inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Andrea Berg

  Andrea Berg behoort tot wat je zegt ‘de iconen’ als we het hebben over Duitse rasartiesten. Met ontelbare albums, hits én awards is Andrea Berg niet meer weg te denken uit de Duitse schlagerscene. Andrea Berg werd geboren in Krefeld. Als kind begon ze met zingen op kermissen en andere feesten. Later speelde met ze met een live band hetgeen ze combineerde met haar werk als verpleegkundige op de intensive care van het regionale ziekenhuis. De muzikale carrière van Andrea Berg begon in 1992, toen de producent Eugen Römer een opname van haar te horen kreeg. Hij werd enthousiast door haar stem en binnen een week waren de eerste tracks opgenomen voor haar debuutalbum Du bist frei. Al snel volgde nieuwe albums, met miljoenen verkochte platen als gevolg.

  Andrea Berg is niet alleen bekend van haar muziek, maar ook steeds meer vanwege haar podiumoutfits. Ze wordt veel gezien in korte minirokken, jarretelles en kniehoge laarzen. Ze woont momenteel samen met haar dochter in Aspach, Baden-Württemberg. Haar album uitgebracht in oktober 2010, werd platinum binnen 6 dagen en werd meteen nummer 1 in Duitsland en Oostenrijk. Haar hits zoals ‘Du hast mich Tausendmal belogen of Die Gefühle haben Schweigepflicht’ zijn niet meer weg te denken uit de Schlager evergreens.

  Andrea Berg boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Andrea Berg een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht