fbpx

Prijs Andre Hazes

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Andre Hazes

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Andre Hazes boeken of Andre Hazes inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Andre Hazes

  André Hazes is de zoon van volkszanger André Hazes sr.

  Voor het televisieprogramma “In duet met Hazes” zong André Hazes het lied “Bedankt mijn vriend” van zijn in 2004 overleden vader in. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40.

  André Hazes boeken

  In 2009 komt de eerste solo-single “Dat weet je” van de dan 15-jarige André Hazes uit. Hiermee treedt André Hazes definitief in de voetsporen van zijn vader.

  Ook maakt André Hazes samen met zijn zus Roxeanne Hazes muziek. In 2010 komt hun eerste album samen uit. Het album heet ”Van jou, voor jou” De titel slaat op het feit dat Roxeanne en André een aantal nummers van hun vader speciaal als eerbetoon voor zijn sterfdatum hebben opgenomen.

  In 2012 hebben André en Roxeanne hun laatste album samen uitgebracht en besluiten ze om ieder solo verder te gaan.

  Op 13 december 2013 werd André zijn soloalbum uitgebracht, in navolging van zijn single Mijn beste vriend die op 25 november 2013 uitkwam.

  In 2016 is zijn album “Leef” uitgekomen, dit betekende zijn grote doorbraak. André heeft een goedgevulde agenda met optredens in Nederland en België. Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

  André Hazes boeken bij doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Andre Hazes een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht