fbpx

Prijs Anderkovver

€ 2995,-excl. BTW

privéfeesten
€ 2500,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Anderkovver

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Anderkovver boeken of Anderkovver inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Anderkovver

  Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van de band het verschil maakt. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Maar deze band heeft het vermogen om het aanwezige publiek volledig naar zich toe te trekken en uiteindelijk de zaal plat krijgen.

  Het unieke van Anderkovver is dat de band het aanwezige publiek, na eerst de boel grondig te hebben afgetast, de mogelijkheid biedt om zelf te bepalen wat er gespeeld wordt. De doelstelling hiervan is dat een ieder met een voldaan gevoel naar huis gaat, omdat ze aan alle muziekwensen voldoen. Dit heeft in het verleden al veel hilarische toestanden opgeleverd, omdat er muziekstijlen voorkomen die nog nooit door Anderkovver gespeeld zijn.

  Het succes van Anderkovver zal er zondemeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle band, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit.

  Als u deze band undercover ziet optreden, dan komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid.

  Anderkovver boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Anderkovver een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht