fbpx

Prijs Alvaro

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Alvaro

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Alvaro boeken of Alvaro inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Alvaro

Alvaro, ook bekend als Jasper Helderman, zit al 5 jaar in de electronische dance music. Zijn toewijding wordt elke dag groter als hij in zijn studio bezig is met zijn muziek. Met releases als ‘Welcome to the Jungle’ op Hardwell’s Revealed Recordings, ‘Make Me Jump’ op Tiesto’s Music Freedom Label & ‘Make the crowd GO’ op het Nederlandse house label, en samenwerkingen met Will.I.Am, Lil Jon, Pitbull, Diplo, Major Lazer & Far East Movement, is de carrière van Alvaro begonnen.

Zijn vakmanschap, en zijn unieke muziek, heeft enorme aandacht en respect gekregen bij de grote namen in de muziekwereld zoals Tiesto, David Guetta, Afrojack, LMFAO, Usher, Lil Jon, Laidback Juke, Chuckie, Sidney Samson, Diplo en nog veel meer!

Met zijn optredens op grote festivals zoals Tomorrowland, Creamfields, EDC en Ultra Music Festival, brengt Alvaro de Nederlandse EDM tot een hoger niveau!

Alvaro boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Alvaro een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht