fbpx

Prijs Alice Maywood

€ 2495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Alice Maywood

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Alice Maywood boeken of Alice Maywood inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Alice Maywood

De naam Maywood staat synoniem voor “Late at night” en “Mother how are you today”. Het latino geluid van “Rio” ligt nog vers in ieders geheugen.
Sprankelende hits zijn niet tijd gebonden: Hits blijven hits en de Maywood hits worden nog zeer vaak gedraaid of door andere artiesten vertolkt……….
Maywood trad op van Zweden tot in Zuid-Afrika en van Australië tot in Ecuador. Maywood was, en is nog steeds, over de gehele wereld bekend en geliefd. Talloze Maywood-fanclubs zijn nog altijd zeer actief. De debuut-single dateert uit 1979. De eerste albums ‘Maywood’, ‘Different Worlds’, ‘Beside You’ en ‘Colour my Rainbow’ waren goed voor goud en platina. Alice componeerde de melodieën en was de architect van Maywood.

Alice Maywood heeft daarom besloten de unieke Maywood-sound terug te laten keren. Als solo-zangeres tekent zij van nu af aan voor Maywood. Alice zal tijdens haar optredens in het land de grootste Maywood hits vertolken. Als ingetogen componiste in haar eigen studio en als sympathieke en sprankelende zangeres vertolkt zij nu solo de unieke Maywood sound. De schitterende teksten en de melodieuze melodieën zijn gebleven, de uitstraling is anders maar Maywood blijft Maywood.

Alice Maywood boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Alice Maywood een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht