fbpx

Prijs Alain Clark

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Alain Clark

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Alain Clark boeken of Alain Clark inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Alain Clark

  Sinds 2007 is Alain Clark een begrip in de wereld van de Nederlandse zangers. Zijn muziek is te omschrijven als een lekkere mix met invloeden van Prince, Earth Wind an Fire en The Beach Boys, overgoten met een heerlijk, eigenzinnig soul sausje.

  Een drietal tracks van het eerste album van Alain Clark brachten hem in de hoogste regionen van de charts. Iedereen kent de hits This Ain’t Gonna Work, Father and Friend en Blow Me Away.

  Door het grote succes in Nederland, heeft Alain Clark ook geprobeerd in het buitenland door te breken. Zijn single ‘Father and Friend’ werd in 2009 onder andere in het Verenigd Koninkrijk, Italië en Zwitserland uitgebracht. Daarnaast ontving Alain in 2009 een Edison Music Award voor de beste mannelijke artiest.

  Voor het tweede album, Colorblind, stonden verschillende dames te trappelen om als special guest samen te werken met Alain. Op dit prachtige album hoor je dan ook de stemmen van onder andere Caro Emerald, Jacqueline Govaert (Krezip), Giovanca, Sabrina Starke en Sanne Hans (Miss Montreal).

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Alain Clark een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht