fbpx

Prijs Afrojack

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Afrojack

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Afrojack boeken of Afrojack inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Afrojack

Wie kent hem niet? Als je de naam Nick van der Wall hoort zal je niet direct denken aan Afrojack. En Deze Dj is erg bekend in de Nederlandse club scene, en een van zijn hits is ‘can’t stop me’, dat is duidelijk Afrojack is niet meer te stoppen!

Veel dance-tracs, remixen en top 40 hits in samenwerking met partysquad en eva Simons zorgde wederom voor een nog grotere bekendheid. Ook heeft hij daarnaast nog een eigen platenlabel. Afrojack internationaal bekend. Hij werkt samen met onder andere davit Guetta, Diplo, Kid Cudi, Chickie en Stave Angelo.

Toen Afrojack 8 jaar was speelde hij al met cassette bandjes die hij sneller en langzamer afspeelde. Een paar jaar later maakte hij remixen en leerde steeds beter om te gaan met muziek en begon flink te oefenen. 6 jaar daarna begon hij te draaien op verschillende grote feesten. Met zijn eerste hit ‘drop down ‘ en opvolgers van ‘take over control’ en ‘Touch in the morning ‘is hij erg bekend geworden.

Afrojack is een van de populairste Dj’s van dit moment, en boek je natuurlijk bij lukassen Producties!!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Afrojack een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht