fbpx

Prijs 3JS

€ 6995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over 3JS

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  3JS boeken of 3JS inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie 3JS

  Na vijf jaar lang wereldberoemd te zijn geweest binnen de dorpsgrenzen van Volendam, brachten de 3Js in juni 2007 hun debuutalbum ‘Watermensen’ uit. De van dat album uitgebrachte singles ‘Net Alsof’, ‘Wiegelied’, en ‘Watermensen’ belandden in de Top 10 en ook de anderen bereikten een mooie plek in de single top 100.

  Na hun succesvolle eerste album verscheen in oktober van 2008 hun lang verwachte tweede album ‘Kamers van m’n hart’. De eerste single van dit album, het nummer ‘Hou van mij’ stond wekenlang in de single- top 10. Ook de andere singles ‘Kamers van m’n hart’, ‘Bevlogen als vogels’ en ‘Vandaag ben ik vrij/Alles overnieuw’ deden het goed in de Nederlandse hitlijsten.

  Al snel werd besloten dat het tijd werd voor een theatertour: ‘Akoesteren’. Samen met een klein groepje topmuzikanten deden Jan, Jaap en Jaap verschillende theaters in het land aan om de speciaal in akoestische oervorm gebrachte nummers van beiden albums ten gehore te brengen.

  Het album ‘Dromers en Dwazen’ verscheen in het voorjaar van 2010 en dromers en dwazen zijn het, die 3JS. Maar met hun subtiliteit en aanstekelijkheid zijn ze wel de drie koningen van de Nederlandstalige pop. Ook dit album haalde goud. Na de eerste single werd Geloven in het Leven uitgebracht.

  In juli 2010 werd bekend dat de 3JS Nederland gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival van 2011 in Duitsland. De band werd eerder gevraagd om deel te nemen aan het muziekfestival in 2009 en 2010. Voor beide edities bedankten zij voor de eer. Met de single Wat is dromen, een duet met zangeres Ellen ten Damme, scoorde het trio eind 2010 hun eerste nummer 1-hit in de Single Top 100. Naast Ten Damme zijn ook bandoneonspeler Carel Kraayenhof en Simon Keizer te horen. Daarnaast was het duet de eerste Top 40-hit voor het trio.

  Begin 2013 kwam naar buiten dat Jaap de Witte zijn aandeel in de 3JS noodgedwongen moet verkleinen. Concreet houdt dat in dat hij niet meer als gitarist op het podium te zien zal zijn. Jaap de Witte had al geruime tijd last van de pezen in zijn handen die hem het gitaarspelen op het hoogste niveau onmogelijk maken. Na eerder operaties te hebben ondergaan en langdurige intensieve therapie te hebben gehad, moet hij nu toch een stapje terug doen. Zijn rol als gitarist bij  optredens wordt echter structureel overgenomen door Jan de Witter, zijn zoon.

  De laatste single waarop Jaap de Witte als gitarist is te horen is nu uit. Het liedje met de titel ‘Zo Mooi Als Jij’ is een vrolijk zomerliedje. De single gaat gepaard met een zeer bijzondere videoclip waarin een hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Prinses Máxima.

  3JS boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

  De 3JS bestaan uit:
  – Jan Dulles;  zang
  – Jaap Kwakman; elektrische gitaar, mandoline, achtergrondzang
  – Jan de Witte; akoestische gitaar, achtergrondzang

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast 3JS een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht