fbpx

Prijs 3Cover!

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over 3Cover!

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  3Cover! boeken of 3Cover! inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie 3Cover!

  Coverband 3Cover! Een coverband pur sang voor feest of evenement met een zeer gevarieerd repertoire. 3Cover! bestaat uit drie gelouterde muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziek en weten hoe ze een feestje kunnen bouwen. Met hun lekkere `top 100 allertijden`-repertoire is het moeilijk om te blijven zitten en wil je dat toch, dan ga je automatisch toch meezingen! Drie lekkere sets en drie enthousiaste muzikanten die er altijd zin in hebben; dat is 3Cover!

  3Cover! speelt met in-ear monitoring wat inhoudt dat het podium niet volgebouwd wordt met versterkers, monitoren en andere attributen. Het ziet er daardoor niet rommelig uit en het is ook nog eens ruimtebesparend. De mooie lichteffecten op het podium maken het plaatje compleet. Verder wordt er gebruik gemaakt van een electronisch drumstel wat de band uitermate geschikt maakt voor de ook wat kleinere locaties waar het niet zo hard hoeft. Het volume is altijd aan te passen!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast 3Cover! een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht